Astronomisks Mega Millions laimests

Astronomisks Mega Millions laimests

2019-01-04 00:00:00 -

Amerikāņu Mega Millions loterija padarīja vienu laimīgo cilvēku par miljardieri. Jā, tu izlasīji pareizi! Spēlētājs no Dienvidkarolīnas devas mājās ar neticamu 1.6 miljardu ASV dolāru laimestu, un tas šobrīd ir lielākais laimests pasaulē. Pirms tam kopš 2012. gada pirmajā vietā bija džekpots 500 miljonu ASV dolāru vērtībā, kad trīs laimīgie no Kalifornijas, Floridas un Tenesī sadalīja laimestu.

Veiksme laimīgajam spēlētājam patiešām stāvēja blakus, cik tik varēja. Viņam izdevās precīzi uzminēt visus 6 laimīgos ciparus: 5, 28, 62, 65, 70, kā arī Mega Ball ciparu 5. Tas varētu likties neticami, jo izredzes to izdarīt ir viens pret 302 miljoni. Ja neviens nebūtu pareizi uzminējis ciparus, tad džekpots pieaugtu līdz 2 miljardiem ASV dolāru.

“Miljons dolāru mainīs tavu dzīvi. Un miljards dolāru ir patiešām neparasta summa,” teica Džons Krauns, kurš paziņoja laimīgos ciparus. “Kas ir interesanti saistībā ar šo džekpotu, tas ir aizraujoši un patīkami, turklāt tas notika tieši tagad!”

Katram laimētājam ir divas iespējas. Vai nu viņš/viņa nolemj nekavējoties izņemt laimestu un atdod gandrīz pusi no tā nodokļos (šajā gadījumā tie būtu 878 miljoni dolāru) vai arī viņš/viņa nolemj saņemt laimestu 29 gadu laikā.

Tas varētu būt milzīgs laimests, taču par šādas summas izmaksa noteikti nesagraus kompāniju. Amerikāņiem patiešām ļoti patīk azartspēles un pēdējo gadu laikā, viņi ir iztērējuši vairāk nekā 72 miljardus dolāru un klasiskajām loterijas spēlēm.

Izmēģiniet iecienītās spēles bez maksas
Ace scratch Scratch card NetEnt Spēlēt

Šajā tīmekļa vietnē tiek izmantoti sīkfaili, kas palīdz mums uzlabot parādītā satura kvalitāti. Sīkfailus var bloķēt pārlūkprogrammas iestatījumos. Apmeklējot un izmantojot mūsu mājaslapu, Jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai, kā aprakstīts mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumos.

Es piekrītu